BMW 2-Series Gran Coupe 2025 отримає дизайн, як у 1-ї серії

Про розробку другого покоління BMW 2-Series Gran Coupe 2025 стало відомо за патентними кресленнями і «шпигунськими» знімками. Дизайн та оновлення інтер'єру цього автомобіля будуть багато в чому натхненні хетчбеком 1-ї серії. Як і у випадку з останнім, в основі новинки лежатиме модернізована версія існуючої платформи. Побачити екстер'єр машини можна на рендерах.

Підпишись на нас:

Неофіційні ілюстрації ґрунтуються на патентних малюнках, виявлених західними журналістами. Ці зображення показують компактний седан з усіх боків, демонструючи покращений стиль у порівнянні з попередником. Автомобіль збереже пропорції, але більшість листового металу буде перероблено. На відміну від попередньої моделі та її унікального оздоблення передньої частини, новинка, схоже, перейняла вигляд 1-ї серії, включаючи радіаторні грати, фари і бампер. На кормі з’являться більш чіткі LED-ліхтарі та більш спортивний бампер.

BMW 2-Series Gran CoupeОкремо відзначимо, що на рендерах зображено модифікацію M Sport, яка відрізняється не лише бамперною групою, а й виконанням дверних ручок. Вони схожі на ті, що ставляться на X2 і мають механічний привід.

Найімовірніше, такі деталі будуть не у всіх комплектаціях моделі. Ще одне невелике, але важливе оновлення – трохи змінена лінія передньої стійки, покликана повернути BMW культовий «вигин Hofmeister». Інтер’єр седана, швидше за все, буде виконаний у стилістиці 1-ї серії, а моторна лінійка включатиме дизельні, бензинові та гібридні агрегати, що працюють у тандемі з 7-ступінчастою коробкою з подвійним зчепленням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: