Названі найбільш надійні китайські автомобілі 2022 року

Підпишись на нас:

Асоціація “Chinese Automobile Quality Network” опублікувала рейтинг найякісніших автомобілів, що випускаються в “Піднебесній” за підсумками минулого року. До цього списку увійшли зарубіжні марки, які мають власні заводи в рамках спільних підприємств у Китаї, так і місцеві бренди.

Подробиці

У своєму дослідженні «Chinese Automobile Quality Network» використовує той самий підхід, що й їхні колеги з JD.Power, тобто підраховує кількість проблем, із якими стикаються власники нових автомобілів протягом перших років експлуатації.

Якість визначається кількістю несправностей, виявлених на 100 машин. Таким чином, що менше оцінка, то вища якість автомобілів марки.

До числа китайських брендів, що випускають найякісніші автомобілі з ДВС, увійшли: Geely, Wuling, Lynk & Co, Dongfeng, Changan, Tank, Wey, Haval, GAC Trumpchi та Roewe.

У добірці «піднебесних» марок, що займаються виробництвом машин, що працюють на електроенергії, лідером виявився GAC Aion, за яким розташувалися: Arcfox, BYD, Geely Geometry, Neta, NIO, Voyah та Hycan.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: