Між поліціянткою і ветераном війни стався конфлікт через парковку на місці для інвалідів: співробітницю МВС звільнили

Підпишись на нас:

В столиці завершено розслідування справи щодо співробітниці МВС, котра потрапила до центру скандалу з ветераном Павлом Якімчуком. Службовицю було звільнено з посади.

Ситуація щодо конфлікту мала такий вигляд. Павло Якімчук став свідком паркування автомобіля без спеціальних наліпок на місці для осіб з інвалідністю. Чоловік зробив водієві зауваження. Але з авто вийшла жінка, котра була представницею МВС. Між громадянами почався конфлікт в ході якого ветерана було названо «конченим інвалідом».

як виявилось, жінка була працівницею Національної поліції Київщини. Головне управління Національної поліції в Київській області почало службове розслідування щодо своєї співробітниці.

В головному центрі було прокоментовано ситуацію:

«За кермом авто перебував чоловік інспекторки, цивільна особа. Водій, який проїздив повз, виявив порушення, після чого зробив зауваження родині. Натомість водій з пасажиркою не відреагували на зауваження, вступили в словесний конфлікт та залишили автомобіль на місці для осіб з інвалідністю близько години».

Поліціянтку не лише звільнили, а й розглянуто питання щодо адміністративної відповідальності за порушення правил паркування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: