5 бюджетних вживаних авто, з якими ви забудете про обслуговування

Підпишись на нас:

Придбати автомобіль на вторинному ринку не складно. Інше питання, як знайти хорошу машину, яка не вимагає вкладень і вкластися в скромний бюджет, наприклад, в межах 300 тисяч гривень. В цілому це можливо, але орієнтуватися доведеться на конкретні моделі. Вони дуже надійні і не вимагають додаткового обслуговування.

Kia Rio

Насамперед не можна не згадати про автомобілі з найдоступнішого цінового сегмента, або так звані «бюджетники». За сучасними мірками їх такими назвати складно, але все ж до них, як і раніше, належить Kia Rio. Масовий та дуже вдалий автомобіль з надійними агрегатами. В нього міцна ходова частина та непогані динамічні характеристики. За 300 тисяч реально придбати модель у третьому поколінні 2011 – 2012 років випуску в непоганому стані та з реальним пробігом у межах 200 тисяч км.

Mazda 3

Mazda 3
Коли мова заходить за купівлю недорогого автомобіля на вторинному ринку, в першу чергу потрібно дивитися на максимально надійні та ремонтопридатні моделі із солідним запасом міцності. Однією з таких виступає Mazda 3 у першому поколінні у рестайлінговій модифікації. Саме на такий варіант можна орієнтуватися з озвученим бюджетом. Це буде автомобіль 2008-2009 років випуску в непоганому стані з пробігом в районі 200 тисяч кілометрів не без слідів довгої експлуатації, але без серйозних нарікань.

Ford Mondeo

Ford Mondeo
Вищий клас у цьому бюджеті можна розглянути, але необхідно розуміти, що це буде машина віком близько 20 років, а іноді навіть більше. Оптимальним варіантом можна назвати Ford Mondeo у четвертому кузові у дорестайлінговій модифікації. Знайти такий автомобіль у хорошому стані складно, але в цілому цілком зрозуміле завдання, враховуючи надійність та ресурс даної моделі. Це буде машина 2007-2008 років виробництва з пробігом за 200 тисяч км переважно на «механіці».

Citroen C4

Citroen C4
Хоча автомобілі французьких виробників і можуть насторожити будь-якого потенційного покупця, їх не варто скидати з рахунків, адже тут можна зустріти деякі дійсно придатні варіанти. Яскравим прикладом можна назвати цю модель 2008-2010 років виробництва. Автомобіль непогано укомплектований, добре виглядає та може похвалитися ресурсними агрегатами. Орієнтуватися можна на C4 з двигуном об’ємом 1,6 літра та механічною трансмісією.

Skoda Fabia

Skoda Fabia
Автомобілі цієї марки мають величезну популярність, у тому числі на вторинному ринку. Отже, розраховувати на покупку хорошої Octavia або розглядати Rapid немає сенсу. За такі гроші краще зупинитися на Skoda Fabia 2009-2010 років виробництва. Модель вийшла дуже вдалою за співвідношенням ціни, якості та технічного оснащення. За 300 тисяч можна купити ТС у непоганій комплектації з надійним 1,4-літровим мотором та механічною трансмісією.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: