Народна розвідка в додатку єВорог: рекордна кількість заявок про переміщення техніки росіян

Підпишись на нас:

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у нашій країні працює чатбот єВорог. Завдяки цьому додатку українці надсилають дані про пересування ворожої техніки, таким чином допомагаючи ЗСУ знищувати та бути на крок попереду ворога.

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що за 2,5 роки укранці скористались додатком понад 628 тисяч разів.

«Кожна ваша заявка має таку ж цінність для Сил оборони, як дані від розвідки, БпЛА чи супутникові знімки», — повідомляють у відомстві.

Народна розвідка в додатку єВорог: рекордна кількість заявок про переміщення техніки окупантів

Навіть українці котрі перебувають в окупації, мають сміливість залишати в чатботі повідомлення. Днями військові попросили знайти РЕБ зс рф, і незабаром житель Запорізької області повідомив, де шукати вказану систему РЕБ. Наступного дня її знищили.

Звісно, що чатботом можна скористатись безліч разів, але навіть серед народної розвідки є свої лідери. Наприклад,
один українець за 2,5 роки надіслав у чатбот єВорог 347 заявок.

В Міністерстві цифрової трансформації наголошують, щоб українці на окупантваних територіях впершу чергу дбали про свою безпеку та видаляли весь компромат з телефону. Після знімання фото/відео видаляйте матеріали, а також чистіть папку «Видалене» та кеш.

«Сміливі українці, дякуємо, що допомагаєте українським військовим боротися з росіянами та перетворювати їхню техніку на брухт. Продовжуємо боротьбу», — коментують у відомстві.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: