Електро

Електромобіль iCar з’явиться на ринку, але випустить його не Apple

Хоча назва iCar спочатку може викликати в уяві образи автомобільного підприємства Apple, насправді воно належить бренду електромобілів, створеному Chery Automotive у 2021 році. Тепер китайський автовиробник опублікував три тизерні ескізи, які дають уявлення про їхній майбутній повністю електричний автомобіль. спортивний автомобіль, iCar GT.

Подробиці

Тизери зображують дводверний спортивний автомобіль з низьким посадкою з довгим капотом і мускулистим кузовом. Цікаво, що T-подібні фари та задні ліхтарі, вбудовані в бампери, нагадують емблему Tesla, те саме можна сказати про графіку на легкосплавних дисках великого діаметру.

Серед інших особливостей – витончений ніс без решітки, виражене підборіддя, підтягнуті задні плечі та похила лінія даху назад. Хоча ці елементи створюють яскраві ескізи, вони, ймовірно, будуть пом’якшені для серійної моделі. На даний момент відомостей про технічні характеристики iCar GT залишається мало, але підтверджено, що він оснащений повністю електричною силовою установкою.

iCar GT дебютує в концептуальній формі на Шанхайському автосалоні 2023 року 18 квітня. Однак, як повідомляє Car News China, спорткар не буде першою серійною моделлю iCar. Цей титул дістанеться міцному позашляховику з електричною силовою установкою, який вже був анонсований і який, як очікується, дебютує до кінця року. По пропорціям ві буде схожий на Chery Jetour Traveller. Інші китайські ЗМІ припускають, що iCar також працює над електричним седаном.

Буде цікаво подивитися, чи будуть у компанії якісь судові проблеми з Apple, через використання назви iCar на своїх продуктах, особливо якщо вона планує експортувати їх на ринки за межами Китаю.

Останні публікації

Експерт розповів, як провести полірування кузова своїми руками

Багато автолюбителів воліють підтримувати презентабельний вигляд своєї машини. При цьому в хід йдуть не тільки…

18 хв. тому

Найдешевший Sandero отримав нову комплектацію з багатшим оздобленням

Стартували продажі нового Dacia Sandero 2024 року. Примітною особливістю цього оновлення є додавання комплектації Journey,…

1 годину тому

Hyundai Sonata 2013 року за 25$: на аукціоні продали майже ідеальний седан за безцінь

На таких заходах можна продати або купити автомобілі з пробігом або американські «битки». Цікаво, що…

2 години тому

Позашляховики, що не розчарують: топ-6 найкращих кросоверів 2024 року

Кросовери - це одні з найпопулярніших автомобілів українців, адже поєднують в собі найкращі риси, що…

2 години тому

Ексклюзивний спорктар від Toyota та BMW помітили в Києві

Розкішне куре сфотографували в столиці. Ексклюзивна Toyota GR Supra 2020 року була помічена в Києві…

3 години тому

Як не отримати штраф за вимкнене світло фар: порада від експертів

Від 1 травня 2024 року для водіїв змінились деякі ПДР. Тепер потрібно обов’язково використовувати ближнє…

4 години тому