ДВЗ

Renault випустить бюджетний аналог кросовера BMW X4

Компанія Renault представила новий кросовер Austral, збудований на платформі CMF C/D, у березні 2022 року. Минув рік і французи готують новий варіант цієї моделі, який отримає зовсім інший форм-фактор.

Подробиці

Йдеться про купеподібний «паркетник», тестові випробування якого вже стартували. Машину вдалося сфотографувати фотошпигунам іспанської преси на дорогах Європи.

З огляду на те, що дебют версії крос-купе Austral відбудеться лише у 2024 році, тестові прототипи моделі максимально приховують від громадськості та журналістів камуфляжною плівкою. Однак навіть з урахуванням її можна помітити, що такі кросовери отримають скошену лінію даху та завалені задні стійки.

Дизайн передньої частини новинки виконають у дусі Austral із традиційним кузовом. Що стосується інтер’єру, то купеподібна версія цієї моделі запозичить у оригіналу, в тому числі й елементи салону, такі як цифрова комбінація приладів та великий дисплей мультимедійної системи у вигляді вертикального планшета.

Передбачається, що новий паркетник Renault отримає ім’я Austral Coupe і стане бюджетною альтернативою німецьких моделей BMW X4 і Audi Q3 Sportback. При цьому конкурувати на європейському ринку доведеться не з ними, а з новим Peugeot 408.

Технічна сторона купеподібної версії Austral тримається в секреті, проте іспанські ЗМІ пишуть про те, що авто дістануться стандартні для звичайного кросовера бензинові мотори і гібридна силова установка. Їхня потужність складе 140 і 160, а також 200 кінських сил відповідно.

У перспективі в продаж надійде гібрид, що заряджається, з повним приводом, що видає 280 к.с.

Останні публікації

Китайська компанія демонструє систему лазерного захисту від безпілотників: пробиваєп’ять 2-міліметрових сталевих пластин на відстані 800 метрів

На виставці DSA 2024 китайська компанія Poly Technologies продемонструвала систему лазерного захисту Silent Hunter, встановлену…

21 хв. тому

Стало відомо, чому популярний кросовер Ford критикують американці

Компанія Ford за останні кілька років внесла незначні зміни в кросовер Escape, більш відомий українцям…

1 годину тому

У найдешевого Dacia з’явиться серйозний конкурент від Stellantis: проїде 300 км без АЗС

У Stellantis з'явився серйозний конкурент для Dacia Spring. Франко-італійський автогігант розуміє, що електричний Fiat 500…

2 години тому

Три типи кузова, три мотори та спортивне оздоблення: стартують продажі оновленого Hyundai i30

Новий Hyundai i30 2024 року готується надійти в продаж на європейському ринку. Ця недорога модель…

3 години тому

Фахівець назвав автомобілі, коробки передач яких потрібно обслуговувати рідше за інші

Будь-який автолюбитель знає, що утримувати машину в сучасних умовах дуже дорого. При цьому йдеться не…

4 години тому

Про таку «Таврію» і не знають: як виглядала експортна Poch Tavria XL

Історія автомобілебудування має свої дуже цікаві сторінки, котрі до цих пір відомі не всім. Сьогодні…

5 години тому