Представлений оновлений Toyota RAV4 Hybrid 2025 у версії для бездоріжжя

Підпишись на нас:

Компанія Toyota представила оновлений RAV4 Hybrid для США. Головна новина – поява ексклюзивної версії Woodland Edition, якої немає в лінійках кросовера для інших країн. У цій статті розглянемо Toyota RAV4 Hybrid 2025 модельного року саме у цій новій версії, приділивши увагу її основним особливостям.

Toyota RAV4 Hybrid

Woodland Edition – це подарунок для любителів виїздів на бездоріжжя. Автомобіль отримав спеціальні чорні наклейки, 18-дюймові бронзові диски TRD та позашляхові шини Falken Wildpeak AT. Такий набір забезпечує впевнений рух бездоріжжям. У салоні постелені усі погодні килимки Woodland та захист багажника.

Салон Toyota RAV4 Hybrid

Інженери Toyota оснастили цю версію спеціальною підвіскою TRD та повним приводом з електронним керуванням. Це дозволяє комфортно їздити як лісовими стежками, так і розбитими міськими дорогами. Особливі налаштування пружин та амортизаторів покращують контроль над автомобілем під час поїздок по нерівностях.

Toyota RAV4 Hybrid_

Для перевезення вантажів на даху встановлені рейлінги з поперечками. А вбудований інвертор на 120 В дозволяє підключати побутову техніку під час пікніків чи кемпінгу. Дизайн автомобіля підкреслюють чорні елементи оздоблення та подвійні хромовані вихлопні патрубки. Як опція доступний пакет Weather Package з підігрівом передніх сидінь і керма. Також у цей пакет увійшли датчики дощу для склоочисників та покращені бризковики.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: