3 шкідливі звички водіїв, які призводять до поломки дверей в авто

Для забезпечення безперебійної роботи транспортного засобу необхідно уважно та дбайливо поводитися з його деталями. Особливо це стосується дверей машини, які найчастіше використовуються, як водієм, так і пасажирами. Експерти визначили три стандартні погані звички, які можуть призвести до раннього виходу з ладу петель та замків дверей, якщо вони отримуватимуть навантаження регулярно.

Підпишись на нас:

Найперше – це грюкання дверима. Цим грішать автовласники, які нещодавно пересіли з радянських, або дуже старих авто, часто таку звичку мають і пасажири. При цьому варто пам’ятати, що це призводить до швидкого виходу з замку.

Інша звичка – спиратися на двері при посадці та висадженні. Навіть якщо автовласник має невелику вагу, при регулярних навантаженнях петлі двері можуть провисати. Є і така звичка, коли власники при розмові з друзями на парковках спираються на верхню частину відкритих дверей.

Ще один момент, коли можна вивести з ладу двері, – це відчинення їх з великою силою до кінця. У цьому випадку ушкоджується обмежувач, крім того, сильно зношуються петлі. Особливо небезпечно це робити у випадках, коли на вулиці сильний вітер. Потрібно відкривати їх на достатню відстань, щоб можна було комфортно вийти або зайти в салон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: