Електрокросовер Renault 4 E-Tech був представлений на Паризькому автосалоні: проїде 400 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Renault на Паризькому автосалоні представила новий електрокросовер Renault 4 E-Tech 2025. Цей паркетник став наступником відомого Renault 4, який радував покупців понад три десятиліття та залишив значний слід в автомобільній індустрії.

Зазначимо, що новинка продовжує тенденцію відродження перевірених часом класичних моделей французької компанії, представляючи їх електричні версії. Renault 4 E-Tech, незважаючи на свої компактні розміри, розрахований на 5 осіб і пропонує достатньо місця для зберігання – майже 425 літрів. У салоні автомобіля встановлені два цифрові дисплеї: один для панелі приладів, а другий служить як мультимедійний центр, що підтримує сервіси Google і голосового помічника.

Renault 4 E-Tech

Електричний кросовер побудований на платформі AmpR Small, яка використовує дві варіації акумуляторів: на 40 та 52 кВт*год. Залежно від вибраної батареї двигун видаватиме 121 або 148 кінських сил. Максимальна версія розганяється до першої сотні за 8,5 секунд. Швидка зарядка підтримується для обох моделей, і заряджатися від п’ятнадцяти до вісімдесяти відсотків можна лише за півгодини. Автомобіль зможе проїхати близько 402 кілометрів європейським тестовим циклом WLTP.

Продаж електрокросовера Renault 4 E-Tech розпочнеться в 2025 році. Зазначимо, що в автосалонах вже є бронювання для тих, хто хоче придбати новинку одним з перших.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: