Honda розкрила характеристики позашляховика Passport нового покоління

Підпишись на нас:

Компанія Honda продовжує розкривати інформацію про новий Honda Passport 2026. Кілька днів тому в Мережі було представлено партію тизерів моделі, де її показали в замаскованому кузові, але деякі деталі екстер’єру таки вдалося розглянути. На цей раз у ЗМІ з’явилися дані про характеристики автомобіля. Нагадаємо, що прем’єра його очікується цього року, але продаж буде розпочато лише наступного.

Під капотом нового Honda Passport стоятиме 3,5-літровий двигун DOHC V6, продуктивність якого заявлена ​​на рівні 285 кінських сил. Він буде поєднуватись з десятишвидкісною автоматичною коробкою перемикання передач і системою повного приводу i-VTM4. Як повідомляється, дана технологія має функцію автоматичного розподілу крутного моменту між передніми і задніми колесами.

Новий Honda Passport

Крім цього, у моделі буде більш позашляхова версія TrailSport, яка матиме у своєму арсеналі ряд відповідних аксесуарів та потужніші колеса. Компанія також заявляє, що у Honda Passport нового покоління більш короткий передній звис, що дозволило покращити його показники прохідності.

Крім зовнішніх характеристик, Honda також повідомила, що новий Passport буде оснащений системою TrailWatch із чотирма камерами огляду: спереду, ззаду, збоку та на 360 градусів. Система, що відображається на центральному інформаційно-розважальному дисплеї, відображає траєкторію руху шин та орієнтири по кузову автомобіля, усуваючи «сліпі» зони через схили, вибоїни та краї. Її робота аналогічна камері заднього виду Ford Bronco та Bronco Sport.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: