«Заряджений» кросовер Skoda Kodiaq RS із двигуном від Octavia RS показали на фото

Підпишись на нас:

Компанія Skoda готує до випуску спортивну версію кросовера Kodiaq RS нового покоління. На шпигунських фотографіях, що з’явилися, можна побачити практично неприкриту камуфляжем модель, яка демонструє ряд цікавих зовнішніх відмінностей від стандартної версії. Цікаво, що, як і у випадку з Octavia RS, ймовірно, новий Skoda Kodiaq RS 2025 року може з’явитися лише на деяких ринках.

Kodiaq RS

Поточне покоління Skoda Kodiaq, представлене рік тому, пропонується з різними силовими установками, залежно від ринку. Наприклад, десь доступні лише 150-сильна версія з м’яким гібридом та 204-сильна plug-in гібридна модифікація. Є також 204-сильний бензиновий мотор без гібридної складової та дизельні версії потужністю 150 та 193 кінські сили.

Оновлений Kodiaq RS

Новий Kodiaq RS отримав характерні спортивні елементи дизайну: повністю чорні радіаторні грати, передній бампер з вертикальними прорізами і масивні декоративні елементи ззаду з інтегрованими вихлопними патрубками. Очікується, що такий варіант оснащуватиметься 2,0-літровим TSI потужністю 265 к.с. із крутним моментом 370 Нм, що працює в парі з коробкою передач DSG – тією ж силовою установкою, що встановлюється на Octavia RS.

Оновлений Kodiaq_RS

Цікаво, що попереднє покоління Kodiaq RS спочатку оснащувався 240-сильним дизельним двигуном 2.0 TDI, який пізніше замінили на 245-сильний бензиновий силовий агрегат 2.0 TSI.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: