Кросовер Mitsubishi Outlander PHEV оцінили дорожче за попередника, але у нього кращі комплектації

Підпишись на нас:

На початку жовтня на японському ринку стартував продаж оновленого Mitsubishi Outlander 2025 року, що оснащується гібридною установкою. Саме вона, на думку перших власників, якісно покращила характеристики кросовера. Тепер японська модель готується вийти на європейський ринок: у країнах ЄС продажі автомобіля почнуться в 2025 році. Але вже зараз стали відомі ціни та комплектації.

Оновлений Mitsubishi Outlander PHEV

Новий Outlander буде представлений у Європі у трьох виконаннях. Ціни на автомобіль варіюються від 2,07 мільйонів гривень до 2,5 мільйонів гривень. Під капотом у японської моделі розміщується 2,4-літровий двигун, що видає трохи більше 136 к.с. Цей агрегат поєднується з двома електричними двигунами, завдяки яким сукупна віддача зростає до 302 к.с. Для Європи Mitsubishi підготувала менш ємну батарею, що забезпечує запас ходу на електротязі 86 кілометрів. У Японії цей показник доведено до 106 км. Без дозаправки Outlander проїжджає близько 844 км.

Салон Mitsubishi Outlander PHEV

За замовчуванням кросовер комплектується повним приводом з електронним керуванням. У базовій версії новинки можна знайти адаптивний круїз, 12,3-дюймову цифрову панель приладів та інші опції. Також автомобіль отримав нову акустику, яка в Японії отримала багато позитивних оцінок.

Опціонально з цим кросовером запропонують бездротову зарядку, підігрів керма та передніх крісел, електропривід крісел першого ряду з пам’яттю та інше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: