Новий економний кросовер Volkswagen готується вийти на ринок: відомі ціни та комплектації

Підпишись на нас:

Пройшло кілька днів з моменту офіційної презентації нового кросовера Volkswagen Tayron 2025 року. Німецька компанія показала цю модель на Паризькому автосалоні. Але вже зараз автомобіль вийшов на домашній ринок. Автомобіль представлений у двох виконаннях, але із чотирма силовими агрегатами. Ціни на німецьку новинку стартують з позначки 2 000 025 гривень.

Кросовер Volkswagen Tayron

Стандартно кросовер комплектується 1,5-літровим турбованим двигуном, який видає трохи більше 150 к.с. потужності та поєднується з компактним електромотором. За доплату покупцям доступний гібрид, що видає до 204 к.с. У третій модифікації передбачається турбодизельний агрегат об’ємом 2 літри, віддача яких досягає 193 к.с. Тільки з цим двигуном Volkswagen пропонує повнопривідний Tayron. На вершині лінійки розташувався ще один гібрид із сукупною віддачею 272 к.с. та запасом ходу на електротязі 120 кілометрів. Звичайні ДВЗ поєднуються з 7-ступінчастим “роботом”, інші агрегати – з 6-діапазонним “автоматом”.

Салон кросовера Volkswagen Tayron

Tayron стандартно оснащується тризонним кліматом, 10,2-дюймовою цифровою панеллю приладів, сенсорним екраном на 12,9 дюйма, паркувальним асистентом, задньою камерою, попередженням зіткнень та іншими опціями.

За доплату з новинкою доступні адоновані рейлінги, адаптивний круїз, автоматичне гальмування при повороті, інтелектуальне шасі та система акустичного попередження.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: