Показали, як буде виглядати оновлений кросовер Renault

Підпишись на нас:

Mitsubishi представила нове покоління кросовера ASX, яке виявилося за винятком кількох візуальних штрихів копією європейського кросовера Renault Captur. Автомобіль спроектували на тій же платформі, а також дали йому аналогічну зовнішність, яка була у його родича, побудованого на тій же архітектурі.

Подробиці

Щоб хоч якось дистанціювати ці моделі одна від одної “французи” зважилися на оновлення Captur. Як виглядатиме такий кросовер, показали незалежні дизайнери з Іспанії.

Renault Captur

Судячи з опублікованого в Мережі рендеру (зображення нижче), фейсліфтинг Captur зведеться до появи у європейського позашляховика більш вузьких фар, а також переосмислення денних ходових вогнів. Крім цих деталей в інтер’єрі кросовера також повинен змінитися дизайн решітки радіатора, яку виконають в стилі моделі Austral.

Як виглядатиме корма модернізованого Captur незалежні дизайнери не показали, але вони впевнені, що «паркетник» як мінімум збереже С-подібні задні ліхтарі, які мають перспективи змінити графіку.

Глобальних змін усередині позашляховика також не очікується. Винятком може стати поява в салоні Captur лише нового мультикерма, а також використання покращених оздоблювальних матеріалів.

А ось що дійсно зміниться в цій моделі, то це її технічна сторона. Французький паркетник переживе перебудову шасі, а також модернізацію поточної лінійки бензинових двигунів, які адаптують під роботу на зрідженому газі. Щодо гібридних силових установок кросовера, то вони будуть оптимізовані.

Прем’єра оновленого Renault Captur може відбутися в останній квартал 2023 року. У продаж кросовер надійде на початку 2024-го.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: