Названі вживані китайські автомобілі, кузов яких дуже швидко починає ржавіти

Підпишись на нас:

Китайські легкові автомобілі все частіше з’являються на нашому ринку, але здебільшого це вже абсолютно інша техніка в порівнянні з тією, яку «піднебесні» марки пропонували на нашому ринку ще 10 років тому. Причому як з погляду якості, і стійкості кузова до корозії.

Втім, на «вторинці» все ще продаються так звані «перші китайці», які й створили для автомобілів з КНР репутацію найшвидше ржавіючих машин, якої їм довгий час не вдавалося позбутися.

Профільні форуми, де власники китайських автомобілів обмінюються інформацією про проблеми зі своїми машинами – виділяють цю проблему, як основну.

Зрозуміло, в абсолютних цифрах підрахувати кількість людей, незадоволених появою іржі на кузовах китайських автомобілів, неможливо, але визначити окремі моделі в цьому списку все ж таки виявилося реально.

Найбільші претензії до антикорозійної стійкості кузовів своїх машин виходили від власників: Lifan Solano, Chery Bonus, Brilliance M2, Geely MK і FAW Besturn B50.

Що стосується свіжіших «китайців», то в цьому списку розташувалися такі моделі, як: Brilliance V5, Chery Tiggo T11, Geely Emgrand X7, Zotye T600, Lifan X50 та X60.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: