Новий бюджетний кросовер Hyundai Micro матиме низьку витрату палива

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai готується до прем’єри нового субкомпактного кросовера, що носить зараз кодову назву Ai3.

Подробиці

Прототипи цієї моделі активно обкатуються на дорогах загального користування, але випробування автомобіля вже знаходиться на завершальній стадії. Передбачається, що в виробництво корейський мікро-кросовер надійде на початку липня, а до дилерів дістанеться до серпня 2023 року.

Напередодні швидкого дебюту маркетинговий відділ Hyundai почав знайомити майбутніх покупців з новинкою, випустивши її перший тизер. Втім, назвати його інформативним можна з великою натяжкою.

На зображенні, опублікованому PR-службою Hyundai, показано зовнішнє дзеркало заднього виду новинки, в якому відображаються здивовані леопарди. За своєю формою ця деталь екстер’єру нового корейського кросовера нагадує її в іншому ультракомпактному SUV – Casper.

Тизер Hyundai Micro

Передбачається, що у кросовера Hyundai Micro (за чутками він отримає саме таку назву), буде роздільна оптика зі світлодіодними денними ходовими вогнями зверху і круглими протитуманними ліхтарями нижче (як у Casper).

Тизер Hyundai Micro

Загальна довжина «паркетника» складе 3,8-метра, що зробить його трохи більшим від того ж Casper, який розтягнувся від бампера до бампера всього на 3,5-метра.

У список оснащення новинки увійдуть мультимедійна система із сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay, а також Andriod Auto, цифрова комбінація приладів, люк у даху, клімат-контроль та дефлектори обдування для пасажирів ззаду.

Технічна сторона моделі засекречена, але індійські ЗМІ пишуть про те, що кросовер отримає 1,2-літровий бензиновий мотор на 83 кінські сили та 113,8 Нм, від моделей Venue та Grand i10 Nios. Зв’язку йому складе як МКПП, так і “автомат”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: