Техніка ворога: Росія демонструє модернізований броньований автомобіль “Тайфун-К”

Підпишись на нас:

Російські державні ЗМІ поширили зображення останньої версії бронемашини “Тайфун-К”.

Подробиці

Остання модернізація бронетранспортера К-53949 «Тайфун-К» отримала нову конструкцію корпусу та оснащення сітчастим бронюванням, аналогічним основному бойовому танку Т-90М.

Сітчаста броня призначена для покращення захисту від реактивних гранат. В ній є металеві вузли, що з’єднують сітку, щоб порушити злиття боєголовки.

Повідомляється, що нові вдосконалення були засновані на уроках, отриманих під час першого етапу повномасштабного вторгнення Росії в Україну, коли російські війська втратили щонайменше вісім машин K-53949 Typhoon-K першої модифікації та одинадцять броньованих санітарних машин Linza на базі шасі K-53949.

K-53949 Typhoon-K

К-53949 — протимінний броньований автомобіль російського виробництва 4×4, призначений для безпечного транспортування військ і військових вантажів у зонах мінування.

Автомобіль бойовою масою 15 тонн вміщує двох членів екіпажу та вісім повністю екіпірованих військовослужбовців. Його двигун потужністю 350 к.с. розвиває максимальну швидкість 105 км/год. Корпус має чотири бічних і задні двері.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: