Nissan з «Форсажу» виставили на продаж

Підпишись на нас:

Ціни на Nissan Skyline GT-R покоління R34 вкрай високі, багато в чому це пов’язано з участю цієї моделі в Форсажі. Вартість таких екземплярів у заводському варіанті може досягати позначки в сотні тисяч євро. Один із таких автомобілів нещодавно був виставлений на торги, адже має цікаву «акторську кар’єру».

Подробиці

Крім того, що він повністю виконаний у стилі автомобіля з «Форсажу», саме цим Nissan керував герой актора Пола Уокера – Браян О’Коннор (один із головних героїв голлівудської кінострічки) у кількох фільмах франшизи.

Nissan Skyline GT-R

Машина зійшла з конвеєра в 2000 році і забезпечена добре знайомим усім фанатам Skyline GT-R 2,6-літровим двигуном RB26, що видає 276 кінських сил. Максимальна швидкість такого спорткара складає 250 кілометрів на годину.

Nissan Skyline GT-R

Серед змін, які були внесені до дизайну машини, значаться спеціальні 19-дюймові колеса Volk Racing, новий інтеркулер, а також новий бортовий комп’ютер і регулятор тиску наддуву або вестгейт (Wastegate).

Nissan Skyline GT-R

Ціна легендарного купе поки що не розкрита, але всі бажаючі можуть взяти участь у торгах, які пройдуть на майданчику Bonhams з 28 квітня до 5 травня. Очікується, що саме цей Nissan GT-R “піде з молотка” за рекордну суму для таких автомобілів.

Nissan Skyline GT-R

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: