Названо 10 автомобілів, здатних проїхати без поломок 500 тисяч кілометрів

Підпишись на нас:

Надійність та вартість обслуговування є, мабуть, одним з найважливіших факторів при купівлі як нового, так і вживаного автомобіля. Американське видання Hot Cars, ґрунтуючись на інформації з поломок, а також вартості ремонту від сервісу RepairPal, склало список автомобілів, здатних без серйозних несправностей подолати позначку пробігу в 450 тисяч кілометрів.У десятці домінуючою силою виявились представники японського автопрому.

Honda Civic

Практичний та надійний компактний хетчбек завжди вважався еталоном з погляду безпроблемності. Крім того, завдяки тому, що автомобіль є ще й економічним, його середня вартість ремонту на рік становить лише 368 доларів.

Honda CR-V

Ще один представник модельної лінійки Honda, який зарекомендував себе за довгі роки виробництва як дуже надійний автомобіль. Середня оцінка його якості за версією RepairPal складає 4,5 бала з 5 можливих.

Як відзначають американські журналісти, при ретельному та регулярному обслуговуванні цей японський кросовер здатний проїхати понад 300 тисяч миль (482 тисячі кілометрів) і навіть більше.

Hyundai Elantra

Єдиний у цьому рейтингу автомобіль із Кореї, надійність якого була у центрі уваги Hyundai ще з початку 2000-х років. Аналітики RepairPal поставили цій моделі за її якість оцінку в 4,5 бала з 5 можливих, зазначивши, що ймовірність проведення капремонту основних вузлів і агрегатів у випадку з Елантрою в перші 10 років експлуатації дорівнює всього 17,7%.

При цьому середньорічна ціна ремонту машини становить 588 доларів, що нижче, ніж у середньому по сегменту.

Toyota RAV4

Про те, що автомобілі Toyota надійні, мабуть, відомо всім. Але окремо в цьому списку стоїть кросовер RAV4, який своїм прикладом продемонстрував здатність без проблем проїжджати понад 300 тисяч миль (482 тисячі кілометрів). Свідченням цього є безліч прикладів, які можна зустріти на дорогах.

Інші учасники ТОП-а надійності, що увійшли до десятки найкращих, розташувалися таким чином:

  • 5 місце – Subaru Legacy;
  • 6 місце – Lexus RX у версії 350;
  • 7 місце – Mercedes-Benz 300 SDL;
  • 8 місце – Toyota Land Cruiser;
  • 9 місце – Toyota Camry;
  • 10 місце – Mazda6.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: