Новий Hyundai Santa Fe може отримати дизайн, який зробить його схожим на Land Rover

Підпишись на нас:

Hyundai працює над новим поколінням позашляховика Santa Fe. Офіційна прем’єра цієї моделі має відбутися у 2024 році, а продажі розпочатися у 2025-му. Поки що тестові прототипи цієї моделі розбурхують уяву незалежних дизайнерів, які намагаються уявити, як машина виглядатиме без камуфляжу. Але розгадка виявилася несподівано близькою.

Подробиці

У Мережу просочилася копія тизера нового покоління Santa Fe, який Hyundai збиралися викласти в інтернет трохи пізніше.

Зображення максимально затемнене і приховує більшу частину екстер’єрних рішень машини, але передня 2-рівнева оптика зі світловим підписом у вигляді літер «Н», інші решітки радіатора та інший бампер видно на картинці досить добре.

Hyundai Santa Fe

Втім, схоже на те, що корейські маркетологи не встигли захистити зображення від висвітлення.

Після нехитрих маніпуляцій у «фотошопі» можна розглянути не лише передню частину машини, а й майже весь кузов цілком.

Hyundai Santa Fe

Як і передбачалося раніше, новому Santa Fe дістанеться повністю новий дизайн, виконаний у брутальному стилі, який місцями нагадує Land Rover Defender.

Що стосується салону кросовера, то він може виявитися таким самим, як у оновленого «паркетника» Kona, що недавно дебютував, з великим дисплеєм і поєднує в собі цифрову комбінацію приладів з тачскрином мультимедійної системи, а також селектором трансмісії, розташованим на рульовій колонці.

Hyundai Santa Fe

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: