Як виглядає новинка від Mitsubishi за $11 000

Підпишись на нас:

Компанія Mitsubishi не змусила своїх прихильників довго чекати та вже анонсувала новинку eK Space для домашнього ринку. Вже в травні стартують продажі моделі в Японії. Ціна новинки від $11 600 до $13 500. 

В мережі також представлено офіційні зображення Mitsubishi eK Space. Зовні новинка має кардинальні розбіжності з попередньою моделлю, передусім, стилістичною решіткою радіатора та кутастим бампером. Також модель отримала світлодіодні фари та новий дизайн 14-дюймових колісних ковпаків.

Інтер’єр

Салон Mitsubishi eK Space вирізняється тканинним оздобленням та дзеркалом заднього виду з дисплеєм. Задні сидіння мають ремені безпеки з переднатягувачем.

Як виглядає новинка від Mitsubishi за $11 000

Технічка

Інформація щодо оновлення технічних характеристик двигуна відсутня. Під капотом Mitsubishi eK Space розташовано бензиновий двигун об’ємом 0,66 літра та, в залежності від виду, видає або 52 к.с., або 64 к.с. Коробка передач має варіатор. За бажанням власника привід може бути як повним, так і переднім. 

У березні компанія Mitsubishi представила на широкий загал стратегію розвитку компанії аж до 2030 року. В документі зазначено, що протягом 5 років компанія презентує 16 нових моделей. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: