Suzuki представила дешевий кросовер Fronx на базі хетчбека

Підпишись на нас:

Suzuki показала новий компактний кросовер із дивною назвою Fronx. Як і багато інших продуктів Suzuki, Fronx був розроблений і виготовлений в Індії підрозділом Suzuki Maruti, але з урахуванням експорту на глобальні ринки.

Подробиці

Основна ізюминка цієї новинки в тому, що офіційний прайс в Індії оголошений на рівні 12 000 доларів. Кросовер заснований на тій самій платформі, що й оновлений хетч Baleno, представлений минулого року.

Suzuki Fronx

Загалом новачок має досить консервативний дизайн, який приправлений яскраво вираженими лініями вигинів і вишуканими варіантами фарбування корпусу в два кольори, а також світлодіодними фарами з задніми фонарями на всю ширину кузова.

Suzuki Fronx

Два двигуни:

  • більш потужний 1,0-літровий турбо-бензиновий Boosterjet потужністю 74 кВт і 148 Нм, який поєднується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач з пелюстками та оснащений автоматичним старт-стопом;
  • базовий нетурбований двигун 1,2-літра потужністю 66 кВт і 113 Нм.

Suzuki Fronx

Всередині є 9,0-дюймовий сенсорний екран із підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Доступні 360-градусна камера огляду, проекційний дисплей із покажчиками повороту, бездротовий зарядний пристрій для смартфону, підключення додатків і звукова система Arkamys.

Індійські моделі отримають шість подушок безпеки, і ви можете очікувати, що експортні моделі отримають необхідні засоби допомоги водієві, такі як автономне екстрене гальмування.

Прем’єра Fronx відбулася на Auto Expo в Делі разом із п’ятидверним Jimny та концептом електричного позашляховика eVX.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: