ДВЗ

Показали дизайн оновленого бестселера Dacia Duster

Dacia Duster наступного покоління був вперше помічений наприкінці березня. Дизайнери з сайту Motor1.com вирішили зробити візуалізацію румунського позашляховика і там ми побачили деякі значні зміни порівняно з попередніми даними про кросовер.

Подробиці

Цей Duster, очевидно, базується на концепції Bigster і поділяє його основну мову дизайну. Порівняно з попередніми візуалізаціями видно більш мускулисті колісні арки, більші колеса та ще більш помітну передню панель. Ручки задніх дверей приховані в C-колонці, а решітка спереду, здається, має підсвічування, хоча це поки що не підтверджено як особливість дизайну.

Говорячи про концепт Bigster, він також отримає серійну версію, яка буде розташована над новим Duster. Позашляховик матиме довжину майже 4,6 метра. Це означає, що салон стане ще комфортнішим і практичнішим у порівнянні з попередньою моделлю, і ми сподіваємося, що це буде корисно для заднього пасажирського відділення, яке здавалося трохи тісним і спартанським у нинішніх Duster.

Завдяки архітектурі CMF-B новий Duster також отримає переваги з точки зору збільшення розміру, що призведе до більшого багажника та збільшення простору для пасажирів у салоні. Нові враження також принесуть розташовані під капотом електрифіковані двигуни, і ми віримо, що 1,3-літровий гібридний двигун Jogger стане основою в Duster. Немає жодного натяку на збереження «безсмертного» 1,5-літрового дизеля нинішнього покоління.

На перших шпигунських фотографіях позашляховика, була показана модель із серійним кузовом і фарами, що вказує на скору офіційну прем’єру. Скоріш за все вона відбудеться наприкінці 2023 року, а вихід на ринок – у перші місяці наступного року.

Останні публікації

Рідкісний двомісний кабріолет Ford: в Києві з’явився маловідомий автомобіль

В столиці помітили рідкісний та маловідомий кабріолет Ford StreetKa. Компактний автомобіль хоч і вирізняється серед інших,…

1 годину тому

В Хотині з’явився новий маршрут: рейсові MAN та Mercedes-Benz вже готові до роботи

Вперше за довгі роки в Хотині Чернівецької області з’явився маршрут кільцевого автобуса. Рейс не працював…

2 години тому

Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї,…

11 години тому

Чеська компанія має намір поставити Азербайджану найбільшу за 35 років кількість самохідних гаубиць

Згідно зі статтею, опублікованою в чеських ЗМІ оборонна компанія Excalibur Army планує доставити до Азербайджану…

12 години тому

Стало відомо, який стратегічний резерв ракет має Росія для обстрілів України

Росія зберігає певний стратегічний запас ракет, продовжуючи їх виробництво для ударів по Україні, заявив речник…

13 години тому

Армія США проводить випробування нової евакуаційної машини: може тягнути 80 тонн і екіпаж пошкодженого танку

Як повідомило Міністерство оборони США, бойова евакуаційна система M88A3 Hercules Heavy Equipment Recovery Combat Utility…

14 години тому