Електро

Скоро продаж: Tesla Cybertruck помітили на завершальному етапі тестування

Tesla Cybertruck продовжує (повільно) наближатися до виробництва, і новий прототип демонструє останній крок у цьому процесі. Зі сталевими колесами та купою випробувального обладнання, цей Cybertruck, ймовірно, проходив налаштування підвіски.

Подробиці

Ілон Маск та інші співробітники Tesla продовжують заявляти, що пізніше цього року Cybertruck дійсно почне виробництво. Ми також бачили докази цього. За останні місяці на виробництві з’явилася пара пресів Giga, і люди скрізь бачать різні прототипи.

У цьому випадку ми вперше бачимо Cybertruck із цією конкретною комбінацією сталевих коліс і випробувального обладнання. За словами людей із Cybertruckownersclub, де вперше з’явилися ці фотографії, ми, швидше за все, дивимося на набір датчиків, які дозволяють дуже точно вимірювати зусилля на обертовому колесі.

Це означає, що сталеві колеса, які ми тут бачимо, ймовірно, лише для тестування. Те саме можна сказати і про шини. Дані, зібрані під час такого тестування, можуть вплинути на остаточні налаштування компонентів і налаштувань підвіски.

Ми вже знаємо, що він, швидше за все, матиме адаптивну пневматичну підвіску, а його підрамник готовий до різних видів подорожей.

Ютуб-канал «Музей Петерсена» нещодавно отримав оригінальний концепт Cybertruck, і дивно, наскільки він близький до передсерійних прототипів. Окрім зменшення розміру всієї вантажівки приблизно на 10 відсотків, єдиними суттєвими змінами є схема освітлення та той факт, що серійна модель не матиме дверних ручок.

Ми сподіваємося, що ця штука справді вийде з заводу в якийсь момент, хоча б лише для того, щоб побачити, до чого призводять роки обіцянок і пропущені терміни.

Останні публікації

Експерт назвав найкращі способи охолодження салону автомобіля без кондиціонера

На сьогоднішній день майже всі сучасні автомобілі оснащені кондиціонерами. Однак на ринку поки що можна…

2 години тому

5 бюджетних вживаних автомобілів, які майже не ламаються навіть з великим пробігом

Бюджет для придбання автомобіля з пробігом кожен визначає самостійно, виходячи зі своїх фінансових можливостей. При…

2 години тому

Китай демонструє надзвукові ракети HD-1 і HD-1A: розвивають від 2,5 до 3,5 Маха і летять до 5 метрів над землею

На виставці Defense Services Asia (DSA) 2024 у Малайзії китайський оборонний підрядник Poly Technologies продемонстрував…

3 години тому

Російські військові отримали нову партію БМП-3 з системами маскування «Накидка» і додатковим захистом

Російський «Курганмашзавод», який входить до оборонного концерну «Ростех», поставив Міноборони Росії нову партію бойових машин.…

4 години тому

Стало відомо, що Франція таємно відновлює і відправляє до ЗСУ старі ракети

RFI повідомляє , що Франція здійснила таємну операцію під кодовою назвою «Кризалід» для постачання Україні…

4 години тому

Розриваються в повітрі: Росія використовує Україну, як «полігон» для випробувань північнокорейських балістичних ракет

Генпрокуратура України повідомила, що приблизно половина північнокорейських ракет, випущених Росією в бік України з грудня…

4 години тому