В Україні помічені американські БМП M2 Bradley ODS-SA у новому камуфляжі

Підпишись на нас:

Американські БМП M2 Bradley ODS-SA, поставлені в Україну і змінили звичний пустельний камуфляж на піксельне забарвлення ЗСУ та отримали відповідні знаки швидкого розпізнавання у вигляді хрестів. Перші фото перефарбованих відповідно до українських реалій бронемашин з’явилися в Мережі.

Подробиці

Раніше повідомлялося про відправку зі США до України близько 50 одиниць БМП Bradley у модифікації ODS (Operation Desert Storm – «Буря в пустелі»), створених для військових дій у пустелях Іраку. Перші помічені в Україні Bradley ODS-SA мали звичне пісочне забарвлення, яке виділяється на тлі місцевості в зоні СВО.

Очевидно, ЗСУ продовжують накопичувати західну техніку та готувати її до майбутнього контрнаступу. Минулого тижня в Румунії було помічено ешелон із турецькими бронеавтомобілями Otokar Cobra II, що йде до українських кордонів. А в неділю очевидці у Чехії звернули увагу на платформи з італійськими гаубицями М109L, призначеними для ЗСУ.

Згідно з публікацією газети Newsweek, початок великого наступу ЗСУ заплановано на 30 квітня. До цього часу США та союзники планують підготувати 9 українських бригад, повністю укомплектованих технікою та зброєю натовського зразка.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: