Зовнішній вигляд Mini Countryman повністю розкритий на нових шпигунських фотографіях

Підпишись на нас:

Нові шпигунські фотографії зафіксували оновлений Mini Countryman без жодного камуфляжу. Нові фотографії показують модель зі знайомим, але вишуканим дизайном, при цьому автомобіль вперше демонструє свій оновлений стиль.

Подробиці

Countryman має блокові фари, решітку радіатора та гостріші краї, ніж у поточного автомобіля. Стійки позаду дверей мають товсту декоративну частину, яка спускається з двоколірного даху, створюючи певний контраст із великим заднім вікном. Високі, масивні задні ліхтарі, проста задня частина та люк із надписом Countryman і логотипом Mini.

Mini Countryman

Новий Countryman виглядає більшим за модель, яку він замінює. Він на 13 см довший за поточний автомобіль і матиме довжину 4429,76 мм в довжину. Mini також вищий – 1612,9 мм.

Mini Countryman

Countryman побудований на платформі FAAR, яка лежить в основі нового BMW iX1 і бензинового X1. Countryman E буде мати один двигун потужністю 188 кінських сил. Countryman SE All4 отримає двомоторну установку потужністю 308 к.с. та повний привід. Mini також планує випустити високопродуктивний варіант John Cooper Works.

Mini Countryman Mini Countryman

В останньому тизері від компанії говориться, що автомобіль має акумулятор ємністю 64,7 кіловат-годин, який забезпечить приблизно 450 км запасу ходу на основі європейського тесту WLTP.

Mini Countryman

Mini також запропонує Countryman з двигунами внутрішнього згоряння для тих, хто хоче більш традиційного досвіду володіння. На попередніх шпигунських фотографіях модель була зображена з вихлопними трубами, що стирчать ззаду. Виробник поки не підтвердив вибір силових агрегатів, але очікується, що компанія запропонує 1,5-літровий трициліндровий і 2,0-літровий чотирициліндровий двигун, обидва з системою пом’якшення гібрида.

Через кілька місяців новинка може з’явитися в продажу на окремих ринках.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: