Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Підпишись на нас:

Китайський автопром відомий всьому світу своїми передовими технологіями та якістю. З роками популярність китайських авто зростає, а серед переваг водії називають наступні характеристики: 

Низька ціна. Китайський виробник знизив зарплати працівникам та використовує дешеві ресурси, тому ціна на такі автомобілі значно менша. 

Якість. Китайські спеціалісти винайшли технологію, що дозволяє створювати надійні конструкції з мінімальною затратою коштів. 

Висока продуктивність. Китайський виробник випускає автомобілі, що мають високу ефективність. Адже спеціалісти постійно вдосконалюють технології та покращують надійність.  

Асортимент. Китайські компанії пропонують великий асортимент моделей, що можуть задовольнити найвибагливішого покупця. 

Інновації. Авто з Китаю стали лідерами на світовому авторинку. Вони постійно удосконалюють свої технології та стають конкурентоспроможними. 

Ми сформували рейтинг найпопулярніших китайських моделей авто:

Haval H6

Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Це компактний кросовер, що набирає популярності на авторинку світу. У 2022 році модель стала найпопулярнішою китайською моделлю в світі, її продаж склав 546 000 одиниць. Haval H6 під капотом має 1,5-літровий чотирьохциліндровий двигун з турбонаддувом 169 к.с.

Wuling Hong Guang MINI EV

Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Електромобіль 2020 року випуску, що вже за декілька років у продажах отримав позначку 465 000 одиниць. Wuling Hong Guang MINI EV має запас ходу 170 км, а максимальна швидкість становить 100 км/год. Ціна даної моделі від $4 200.

Changan CS35

Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Компактний кросовер, що в 2022 році посів третє місце серед найпопулярніших моделей китайських авто. У минулому році авто придбало 392 000 клієнтів. Changan CS35 м безліч переваг. Під капотом знаходить 1,6-літровий чотирьохциліндровий двигун з 125 к.с.

Geely Binyue

Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Компактний кросовер, що має велику популярність і на світовому, і на українському ринку. В 2020 році модель стала третьою в світі по популярності моделлю, адже її продано 354 000 одиниць. Під капотом знаходиться 1,0-літровий трьохциліндровий двигун з 134 к.с.

Wuling Sunshine

Топ 5 найпопулярніших китайських моделей авто в світі

Компактний мінівен, що з 2003 року і до цього дня користується великим попитом в Китаї. У 2022 році модель стала п’ятою серед китайських моделей по популярності. Модель продано в кількості 335 000 одиниць. Під капотом знаходиться 1,2-літровий чотирьохциліндровий двигун з 82 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: