40-річний тюнінгований Aston Martin автомобіль Mini має пробіг 13 065 км

Підпишись на нас:

Дивний автомобіль, на який ви дивитеся, відомий як Mini 1000 HLE 1984 року випуску. Завдяки втручанню компанії Tickford це може бути просто найунікальнішим і найбажанішим Mini на землі.

Подробиці

Цей Mini нещодавно був виставлений на аукціон Bonhams. За даними Bonhams, автомобіль був замовлений для неназваного принца Саудівської Аравії, який займається нафтогазовою промисловістю. Він був побудований Тікфордом, дочірньою компанією з виробництва кузовів Aston Martin, і, очевидно, коштував принцу 50 000 фунтів стерлінгів тільки за всі проведені оновлення, не враховуючи вартість самого оригінального Mini. Загальна сума автомобіля вказана, як £150 000 ($186 000).

Mini від Tickford Mini від Tickford

Трансформуючи крихітний хетчбек, Тікфорд кардинально змінив передню частину з приглушеною решіткою радіатора, характерним спойлером і розташуванням фар. Інші внесені модифікації включають встановлення нових коліс, розширення колісних арок і чорний вініловий дах. Це також додало автомобілю свіжості перед тим, як попрацювати над його салоном.

У списку зазначено, що в автомобілі є пара сидінь Recaro, оздоблених яскраво-червоною шкірою. Він також має приладову панель Aston Martin Burr Walnut, а також звукову систему Clarion і динаміки. Авто має розташування керма зліва, оскільки принц, очевидно, хотів їздити на ньому в Європі.

Незрозуміло, чи Тікфорд вносив якісь модифікації в двигун Mini, але автомобіль проїхав лише 13 065 км і лише нещодавно був придбаний постачальником Bonhams. Про цю історію авто ніхто не знав більше 30 років. Якщо двигун залишився без змін, це означає, що це 998-кубовий чотирициліндровий атмосферник, який виробляв 41 к.с., коли був новим.

Mini від Tickford

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: