Новий компактний кросовер Toyota можуть назвати Taisor

Підпишись на нас:

Компанія Toyota працює над двома новими моделями для ринків країн, що розвиваються. Одніа з них має стати мінівеном з 3-рядним салоном, а друга – компактним кросовером, за габаритами, який можна порівняти з Hyundai Venue і Kia Sonet.

Подробиці

Жодних офіційних подробиць про обидві моделі поки немає, але журналістам з Індії вдалося дізнатися яку назву хочуть використовувати для «паркетника».

Японський автогігант зареєстрував права на товарний знак Taisor. Імовірно, саме це ім’я і планується використовувати в проекті нового невеликого кросовера.

Передбачається, що нова SUV-модель Toyota буде виконана у форм-факторі крос-купе і з погляду стилю повторить багато елементів екстер’єру популярного в Азії позашляховика Yaris Cross. Її довжина становитиме близько 4 метрів.

Її лінійка двигунів може включити 1- і 1,2-літрові бензинові турбомотори, які в рамках партнерських відносин Toyota отримає від Suzuki. Обидва двигуни працюватимуть у парі з 5-швидкісною механічною трансмісією та «роботом» AMT.

Привід Toyota Taisor буде лише переднім.

Терміни прем’єри новинки поки що не називаються, але індійські ЗМІ пишуть, що прем’єра моделі може відбутися до кінця 2023 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: