Українські військові підірвали російський Т-90М з безвідкатної гармати АТ4

Підпишись на нас:

У Луганській області українські військові підірвали найсучасніший танк Росії з безвідкатної гармати АТ4.

Подробиці

Тільки но російська армія відзвітувала про поставку нової партії цих новітніх танків Т-90М, як видання «Мілітарі» оприлюднило аерофотозйомку наших військових, на якій видно, як російський танк Т-90М стоїть на ґрунтовій дорозі і вже випускає клуби диму після того, як був один раз підбитий.

Повідомляється, що він був підбитий українськими силами з некерованої переносної одноразової безвідкатної протитанкової зброї шведського виробництва AT4.

На кадрах видно, як два російські танки Т-90М, він же «Прорив-3», йдуть у наступ. Модель Т-90М можна впізнати за характерними контурами оновленої вежі, панорамним прицілом з кулеметом і характерною накидкою з радіопоглинаючого матеріалу, або RAM, ковдри.

Т-90М є найбільш технологічно досконалим і боєздатним основним бойовим танком, який досяг повної бойової готовності ЗС Росії.

За даними російських ЗМІ, танк Т-90М значно перевершує свого попередника Т-90 за своєю бойовою ефективністю, зберігаючи при цьому такі переваги попередньої моделі, як виняткова надійність і мінімальний обсяг обслуговування в експлуатації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: