Найбільший кросовер Kia дістався перших покупців

Підпишись на нас:

Південнокорейська автомобільна марка Kia оголосила, що доставила першим клієнтам новий електричний кросовер EV9. Ключі від найбільшого кросовера цієї компанії (його довжина перевищує позначку 5 метрів) отримали покупці з Південної Кореї.

Подробиці

Електричний позашляховик буде доступний не тільки у себе на батьківщині, а й у Європі, куди він, як очікується, прибуде до кінця цього року (орієнтовно восени).

Kia EV9

У Кореї EV9 зараз запропоновано у двох комплектаціях – Air та Earth. Перша включає такі функції як: допомога при водінні по шосе, утримання автомобіля в межах смуги руху, широкий панорамний дисплей і подвійне акустичне скло для першого і другого рядів.

Kia EV9

Комплектація Earth пропонує більш вишуканий інтер’єр, до якого входять зручніші сидіння в першому ряду, двоколірне підсвічування салону та 12-дюймовий інтерактивний проекційний дисплей.

Крім того, в Кореї у Kia EV9 є відразу дві конфігурації сидінь другого ряду: три сидіння з масажем, що відкидаються, або два поворотні крісла другого ряду.

Kia EV9

У третьому кварталі Kia у Кореї має дебютувати спецверсія EV9 GT-Line, а на початку 2025 року у компанії з’явиться оновлена версія EV9 GT.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: