Нова Toyota Supra: перші зображення та подробиці

Підпишись на нас:

Toyota працює над новим поколінням спортивного автомобіля Supra. Терміни прем’єри моделі поки що не розкриваються, але з недавніх пір у японських ЗМІ стали все частіше з’являтися подробиці про цей проект.

Подробиці

Як стверджують журналісти видання «BestCarWeb» із посиланням на власні джерела, нова Supra залишиться двомісним спорткупе і, швидше за все, як і актуальна модель, буде розроблена спільними зусиллями з BMW.

Базове проектування візьме на себе баварський автогігант, а дизайн кузова та налаштування підвіски обидві компанії будуть реалізовувати самостійно, хоч і на загальній платформі.

Toyota Supra

Судячи з перших рендерів, опублікованих тим самим японським порталом, машині дістанеться новий дизайн передньої та задньої частин кузова, де зміняться капот, решітка радіатора, бампера і світлотехніка.

Незначним змінам повинні зазнати і боковини машини, втративши знамениті повітрозабірники.

Toyota Supra

Незважаючи на те, що Toyota взяла курс на чисті електромобілі, BMW є виробником, який часто пропонує свої автомобілі як у версії ДВС, так і з електромотором. У такому разі у японців не буде варіантів, крім як погодитися з подібним станом речей і не наполягати на безальтернативній «батарейній» версії.

За чутками, дебют нової Supra може відбутися в період із 2025 по 2026 роки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: