Нові Toyota Alphard та Vellfire отримали власні варіанти тюнінгу від Modellista

Підпишись на нас:

Придворне тюнінг-ательє Toyota під назвою Modellista анонсувало пакети доробок для тільки представлених мінівенів Alphard і Vellfire. Як і належить для такого виду модернізації, вона зачіпає виключно їх зовнішній вигляд.

Подробиці

Перший набір отримав назву Real Dignity Style і включає передню «губу», бічні спідниці, спойлер, що підсвічується, ззаду і накладки на патрубки вихлопу, а також 20-дюймові колісні диски WingDancer XVII. Але їх запропонують лише як опцію.

toyota alphard

Альтернативний варіант – Garnish Style. Цей комплект має крім хромованих молдингів, що підкреслюють віконні лінії, іншим капотом, дверима, крилами та зовнішніми дзеркалами.

toyota alphard

Більш спортивному близнюку Alphard з ім’ям Vellfire також дісталося відразу два набори доопрацювань зовнішнього вигляду.

toyota alphard

Перший із них назвали Beast Razor Style. У його оснащення входять ті самі деталі, що і у випадку зі звичайним мінівеном у версії Real Dignity Style («губа» переднього бампера, бічні спідниці, спойлер з підсвічуванням і глушник), але більш відповідні його динамічному характеру.

toyota alphard

Що ж до другого комплекту, він повторює аналогічний в Alphard, але й зі своїми стильовими змінами.

Ціни на пакети доробок для нових мінівенів Toyota поки що не розкриваються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: