Названі найненадійніші автомобілі у світі

Підпишись на нас:

Як відомо, надійність автомобілів може відрізнятися в залежності від моделі, року випуску та інших факторів, тому найважливіше, що про них говорять самі власники.

Взявши за основу безліч рейтингів надійності від світових аналітичних видань (TÜV, Consumer Reports, JD Power) редакція вирішила з’ясувати, які автомобілі вважаються найбільш ненадійними у світі за версією їх власників. Ось що в результаті вийшло:

1 місце – Land Rover Range Rover

Land Rover Range Rover

Незважаючи на свій розкішний статус і відмінну прохідність, ця модель Land Rover має безліч проблем з надійністю. Власники скаржаться на часті проблеми з електричною частиною машини, вихід з ладу її двигунів, а також несправність підвіски та трансмісії.

2 місце – Fiat 500L

Fiat 500L

Компактний міський автомобіль, який за довгі роки створив собі репутацію однієї з найненадійніших машин у світі. Численні власники цієї моделі по всьому світу нарікають на проблеми з її електрикою, двигуном, трансмісією та системою охолодження.

3 місце – Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Популярний американський позашляховик, за словами його власників, страждає на несправності з електричними системами, підвіскою, приводом і навіть трансмісією. Заслужена бронза у цьому анти-рейтингу.

4 місце – Mini Cooper

Mini Cooper

Незважаючи на стильний зовнішній вигляд і компактні розміри, ця модель не може похвалитися видатною надійністю. Як стверджують власники Mini Cooper по всьому світу, вони часто стикаються із проблемами з двигуном, електрикою, системою охолодження та коробкою передач.

5 місце – Tesla Model X

Tesla Model X

Дорогий електричний кросовер, «напханий» високими технологіями, також має низку складнощів з точки зору безпроблемної експлуатації. Так, наприклад, його власники з усієї земної кулі критикують машину за проблеми з електричними системами, дверними механізмами та задньою підвіскою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: