Експерти назвали найнадійніші автомобілі останнього десятиліття

Підпишись на нас:

Американські аналітики з видання HotCars підготували свіжий рейтинг найнадійніших автомобілів останнього десятиліття. Дванадцять моделей, що увійшли до цього ТОП, відбиралися з огляду на інформацію найавторитетніших порталів, таких як KBB, Edmunds, CR та RepairPal.

Подробиці

Остання позиція у рейтингу дісталася Toyota Camry (2012 – 2017 роки випуску). Її похвалили за загальну безпроблемність, але пожурили за низьку якість оздоблювальних матеріалів порівняно з попередниками.

Одинадцятим став Kia Sportage (2016 – 2021 роки випуску). Корейський кросовер експерти назвали одним з найміцніших автомобілів в лінійці цієї компанії, а до його недоліків занесли ряд заводських дефектів, що включають проблеми з електронікою.

Відкрив десятку Toyota Highlander (2013 р. – дотепер). Стверджується, що прогнозована надійність цієї моделі становить близько 500 000 км, але зайняти вищі рядки в цьому ТОП-і їй завадили поломки рами крісла водія і хоч і нечастий, але вихід з ладу приводного валу.

Дев’ятим виявився перший у світі серійний електрифікований автомобіль Toyota Prius (2009 – 2022 роки випуску), а восьма позиція дісталася Toyota 4Runner.

З 7-ї по 2-й рядок розташувалися також:

  • Honda Accord (2012 р.в. – теперішній час);
  • Mazda MX-5 Miata (2015 р.в. – сьогодні);
  • Hyundai Elantra (2020 р.в. час);
  • Honda Civic (2015 р.в. – сьогодні);
  • Toyota Corolla (2013 р.в. – сьогодні);
  • Lexus RX (2015 р.в. – сьогодні).

Що стосується найкращого автомобіля останнього десятиліття, то з погляду загальної надійності американські експерти нагородили цим званням Nissan Leaf (2010 р.в. – нині). Згідно з численними звітами аналітиків, японські електрокари мають одну з найвищих оцінок як у класі, так і на ринку за свою безпроблемну експлуатацію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: