Toyota показала друге покоління свого найнадійнішого кросовера

Підпишись на нас:

Модель C-HR з’явилася в лінійці японського автовиробника Toyota в 2016 році, виявившись одним із найризикованіших експериментів компанії за останній час. Незважаючи на побоювання, машина була зустрінута цілком непогано. І здебільшого завдяки своїй надійності. Згідно з оцінкою J.D.Power, саме C-HR є кросовером, на який у 2023 році скаржиться найменша кількість власників.

Подробиці

З моменту дебюту машини минуло майже сім років і C-HR змінив покоління. Модернізація привнесла в дизайн автомобіля низку нових деталей, але його форм-фактор залишився незмінним.

toyota C-HR

Зате відтепер C-HR має повноцінну двоколірну схему забарвлення кузова, а також приховані дверні ручки (у моделей Toyota таке вперше). Ззаду немає традиційних шильдиків – їх замінює напис Toyota C-HR, що світиться.

Кросовер зберіг колишню архітектуру GA-C, так що відстань між його осями не змінилася, чого не скажеш про довжину, що скоротилася на 25 мм (до 4360 мм) та ширину, що додала 35 мм (до 1830 мм).

toyota C-HR

У салоні автомобіля, починаючи з базової комплектації, буде встановлена цифрова комбінація приладів з екраном діагоналлю 12,3-дюйми, а також мультимедійна система Smart Connect (на вибір будуть 8- та 12,3-дюймові тачскрини).

У Європі продавати новий C-HR збираються виключно у гібридних версіях. Початкове виконання отримає систему на базі 1,8-літрового бензинового атмосферного двигуна потужністю 98 кінських сил і 142 Нм, зв’язку якому складе тяговий електричний двигун на 94 к.с. та 185 Нм. Максимальна потужність тандему становитиме 140 «сил».

toyota C-HR

Інші модифікації працюватимуть з огляду на 2-літровий «атмосферник», що видає 152 к.с. та 190 Нм. Пікова віддача цієї версії складе 198 к.с., а привід можна буде вибрати як передній, так і повний. У самій «топової» версії максимальна потужність системи дорівнюватиме 223 к.с.

Виробництво нового C-HR займатиме підприємство «Тойоти» в Туреччині. У продаж у Європі кросовер надійде на початку наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: