Експерти назвали недорогий кросовер з надійними двигуном, коробкою та підвіскою

Підпишись на нас:

Вибір уживаного кросовера на вторинному ринку країни завжди зумовлений труднощами, особливо коли доводиться визначитися з тим, що покупцю справді важливо – дизайн, надійність чи невисока ціна. Але існує один «паркетник», який поєднує всі ці якості.

Подробиці

Це Renault Kaptur. Дорестайлінгові кросовери початкових років випуску зараз якщо сильно постаратися, то можна знайти за ціною приблизно 350 000 грн.

Незважаючи на те, що дореформений “Каптур” побудований на базі “Дастера”, йому дістався більш привабливий і сучасний ніж у його соплатформенного утилітарника дизайн. А ще він успадкував у Duster його зразкову надійність.

Renault Kaptur

1,6- та 2-літрові бензинові «атмосферники» потужністю 114 та 143 кінські сили відповідно ще у випадку з «Дастерами» зарекомендували себе як вкрай безпроблемні. Їхній ресурс при належному обслуговуванні здатний наближатися до позначки 500 000 кілометрів.

Renault Kaptur

До трансмісій нарікань також немає. 1,6-літровий ДВС працював у зв’язці з варіатором CVT, тоді як 2-літровому мотору було додано класичний гідротрансформатор.

Перший, якщо не буксувати та уникати різких стартів, здатний проходити понад 200 000 км, тоді як другий не завдає проблем і після 250 000 кілометрів.

Renault Kaptur

«Механік» на вибір було відразу дві (з 5-ю і 6-ю ступенями залежно від мотора). В обох випадках це стандартна для такого виду коробок необхідність заміни зчеплення на пробігах під 150 000 кілометрів.

Що стосується підвіски, то, як і у випадку з Duster, усі елементи ходової частини Kaptur тримаються молодцем дуже довго. Навіть стійки стабілізатора здатні винести пробіги понад 80 000 кілометрів.

З недоліків цієї моделі найчастіше називають хіба що не найвдаліший з погляду ергономіки салон із тісним заднім рядом та багажником малого об’єму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: