Італійці показали свій варіант Jeep Wrangler 4Xe: витрата пального 3.5 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

Італійська компанія Militem довгий час займається випуском люксових та преміальних автомобілів, в основі яких лежать моделі Jeep та Ram. Ще однією новинкою цього бренду став гібридний позашляховик, побудований на базі Wrangler 4Xe.

Подробиці

Автомобіль отримав назву Ferox-E. Від спорідненого позашляховика цей італійський гібрид відрізняється лише повністю переробленою підвіскою з новими регульованими амортизаторами, торсіоном та кермовими демпферами. Крім того, для нього є 2-дюймовий ліфт-комплект, а також 20-дюймові колісні диски.

Зовні машина відрізняється від Wrangler 4Xe іншою передньою частиною, матовою обробкою решітки радіатора, модифікованими бамперами, а також глянсово-чорними акцентами на кузові.

Jeep Wrangler

У салоні використано величезну кількість шкіри, яка покриває всю передню і приладову панель, селектор трансмісії та рульове колесо. Доповнюють картину накладки з вуглеволокна, встановлені на дверних панелях та у багажнику.

Приводить в рух італійську новинку гібридна силова установка, яка заряджається. Вона має потужність 380 «сил», здатна розганяти машину від нуля до 100 км/год всього за 6,4 секунд, а також витрачати в середньому 3,5-літра палива на 100 км.

Jeep Wrangler

Без урахування податків ціна Militem Ferrox-E стартує з позначки 100 тисяч доларів або 3 601 000 грн за поточним курсом. Автомобіль, як і його родичі модельного ряду, продаватиметься виключно в Європі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: