Lamborghini Urus перетворили на унікальний бронзовий кросовер

Підпишись на нас:

Ательє Mansory завжди прагнуло перевершити конкурентів нестандартним видом тюнінгу, але саме цей проект виділяється навіть на тлі всіх інших. В його основі лежить італійський суперкросовер Lamborghini Urus, який переробили на бронзовий автомобіль.

Подробиці

Машина отримала назву Mansory Venatus і є пофарбованим у колір Bronzo Zenas автомобілем з безліччю додаткових візуальних доробок. Серед них: новий вентильований капот, інший бампер з агресивним спліттером, інші крила, бічні «спідниці», а також переглянутий задній дифузор зі встановленим по центру триствольним вихлопом.

Lamborghini Urus

Вся машина, включаючи навіть її колісні диски, забарвлена у зловісний бронзовий відтінок. За задумом авторів, цей колір має непогано контрастувати з білим оформленням салону.

Lamborghini Urus

Всередині Mansory Venatus отримав кермо з ободом, виконаним з вуглеволокна, а також численні емблеми марки і чорний акцентний рядок.

Lamborghini Urus

Поліпшенню піддався зовнішній і внутрішній вигляд кросовера, а також його технічна сторона. Тюнерам вдалося збільшити віддачу стандартного 4-літрового V8 із турбонаддувом Urus із 660 до 887 кінських сил.

Як заявляють автори проекту, завдяки цій обставині з місця до першої «сотні» Mansory Venatus розганяється всього за 2,9 секунди, що на 0,7 секунди швидше, ніж це робить стандартний кросовер. Максимальна швидкість машини перевищує позначку 320 кілометрів на годину.

Lamborghini Urus

Якими виявилися витрати на перетворення звичайного Urus на бронзовий суперкросовер не уточнюється.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: