Дизайн абсолютно нового Nissan Patrol (Y63) показали на перших зображеннях

Підпишись на нас:

Актуальне покоління Nissan Patrol сходить з конвеєра з 2010 року, а в 2014 і 2019 роках пережило плановий рестайлінг. Тепер прийшла черга повноцінної зміни поколінь цього всюдихода.

Подробиці

Який вигляд матиме нова генерація “Патрола” (Y63) представили незалежні дизайнери з Австралії.

Рендерні зображення готувалися на основі шпигунських фотографій Patrol, зроблених в ОАЕ, а також прототипів, які вдалося підловити в США, в камуфляжі (там це авто називається Armada).

Як можна помітити на комп’ютерній візуалізації, новому “Патролу” дістанеться кардинально переглянутий дизайн, а кузов машини стане більш квадратним. Перше, на що можна звернути увагу, так це на нову 2-рівневу світлотехніку спереду, а також помітно змінену радіаторну решітку і бампер.

Абсолютно новий Nissan Patrol (Y63) показали на перших зображеннях

Корма свіжого Patrol зміниться не менше, ніж “передок”. Машині дістануться бумерангоподібні задні ліхтарі, інші п’яті двері та інший бампер.

Як пишуть інсайдери, позашляховик запропонують із 6-циліндровим 3,5-літровим бензиновим мотором із турбонаддувом, що видає 427 кінських сил і 700 Нм. Він буде підключений до 9-діапазонної автоматичної коробки передач і системи повного приводу.

Офіційна прем’єра нового Nissan Patrol (Y63) має відбутися наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: