У Мережі з’явилися «шпигунські» фото «зарядженого» седана Audi RS 5

Підпишись на нас:

Нещодавно з’явилися шпигунські фотографії нового Audi RS 5 2024 у кузові седан. Модель буде доступна у двох варіантах – стандартний седан та популярна версія Avant (універсал). У зовнішньому вигляді Audi RS 5 простежуються останні дизайнерські рішення бренду.

Передня частина автомобіля виділяється масивними шестикутними гратами радіатора, доповненою динамічними повітрозабірниками з боків, що надає автомобілю агресивного спортивного вигляду. Матричні LED-фари не тільки покращують освітлення, але й оснащені світловими ефектами, що програмуються. Лінії капота та розташування фар зберігають наступність з моделями A5 та S5, підтримуючи фірмовий стиль Audi.

Нові фото седана Audi RS 5

Збоку новий RS 5 демонструє розширені крила, що візуально надає кузову ширші та потужніші пропорції. Повітропроводи на бічних панелях покращують аеродинамічні характеристики та сприяють охолодженню двигуна. Задня частина автомобіля виконана з елементами класики Audi: злегка скошений дах, вузькі LED-ліхтарі та маленький спойлер додають спортивності та динаміки. Подвійна вихлопна система, незважаючи на компактне розташування, підкреслює потужність та продуктивність авто.

Під капотом Audi RS 5 встановлений 2,9-літровий V6 із подвійним турбонаддувом, доповнений гібридною системою. Очікується, що максимальна потужність двигуна перевищить 450 кінських сил, що обіцяє відмінну динаміку та високі експлуатаційні характеристики.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: