Модифікований старий BMW 850i продавали на аукціоні за 227 000 доларів

Підпишись на нас:

Renner Projekts — це виробник рестомодів на замовлення з акцентом на класичні німецькі автомобілі. Одне з найперших його творінь, сильно модифікований BMW 850i, щойно виставили на продаж і не змогли продати на аукціоні після високої ставки в 227 000 доларів. Ось з чим не хотів розлучатися продавець за майже чверть мільйона баксів.

Подробиці

Спочатку автомобіль, який ви бачите, мав 5,0-літровий двигун V12 без наддуву. Сьогодні цей BMW 8-Series оснащений 4,9-літровим V8, витягнутим з BMW M5 2002 року. За словами представників Renner, він зараз розвиває приблизно 485 к.с..

BMW 850i

Щоб досягти цього, був повністю перероблений двигун, додані підшипники штока ARP, замінені компоненти газорозподільного механізму та покращений потік повітря за допомогою компонентів як на впускній, так і на випускній стороні камери стиснення. Шестиступінчаста механічна коробка передач передає потужність лише на задні колеса.

Гальмівна система включає колодки, ротори та супорти від E60 M5 спереду та те ж саме від E39 M5 ззаду. Інтер’єр також покращено завдяки оновленій оббивці, перемиканню передач у стилі ZHP, подвійному клімат-контролю та стелі з алькантари.

Однак цей автомобіль не позбавлений справедливої ​​частки критики. Коментатори в аукціонній темі відзначили, що одометр показує лише 38 тисяч миль. Це далеко не так, як повідомляється у звіті CarFax, автомобіль проїхав понад 80 тисяч миль в середині 2000-х років. Це пов’язано з низкою факторів, включаючи той факт, що «Реннер» придбав 8-Series з 95 тис. миль на одометрі, а потім оновив його з датчиками від BMW 840, які мали лише 34 тис. миль. Загальний пробіг невідомий.

BMW 850i

Дехто поставив під сумнів обґрунтованість торгів ближче до кінця аукціону на Bring A Trailer, оскільки два відносно невідомі облікові записи в кінцевому підсумку поставили ставку на автомобіль приблизно від 100 тис. до остаточної ставки до того, як резерв не був досягнутий. Незважаючи на це в «Реннер» не прийняли цю ціну.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: