Поради при виборі автомобіля з пробігом: експерти розповіли, як придбати авто і не пошкодувати

Підпишись на нас:

Бажаючи оновити свій транспорт водій залишається на одинці з безліччю не вирішених питань. Адже авторинок на стільки великий, що помилитись та обрати хибну модель – дуже легко. Водії мають знати, що для того, щоб не натрапити на неякісного автодилера – потрібно знати певні нюанси.

Звісно, що в першу чергу водій має враховувати надійність та ліквідність майбутнього авто, адже ніхто не збирається їздити на одній машині вічно, чи не так?

Адже навіть сучасні автомобілі, наприклад, французький Peugeot і Citroen, хоча і мають гарні характеристики, але не мають попит на українському ринку.

На що потрібно звернути увагу, перед тим, як вирішити придбати авто на вторинному ринку:

  • Не витрачайте кошти на унікальні моделі, котрі не зможе полагодити жодна станція обслуговування через відсутність комплектуючих.
  • Проаналізуйте вартість обслуговування кожної моделі, адже деякі автомобілі вимагають підвищених витрат.
  • Золоте правило – уникайте авто, котрі експлуатували, як таксі. Такі автомобілі мають зношений механізм, потерті сидіння та інші суміжні недоліки. Зазвичай перекупи намагаються приховати такі деталі, тому дуже уважно оглядайте салон автомобіля, адже саме там приховано найбільше слідів про минуле автомобіля.
  • Уникайте автомобілів з роботизованою коробкою передач, котра вимагає складного і не дешевого ремонту.
  • Обходьте авто з двигунами з турбонаддувом і об’ємом камери згоряння понад 1200 кубічних сантиметрів. Ці моделі схильні до поломок, а їх ремонт, звісно, складний та дорогий.
  • Радимо звертати увагу на авторитетні марки, котрі мають попит як на європейському, так і на українському авторинку, наприклад, Toyota і Mazda.
  • Серед водіїв поширена рекомендація уникати автомобілів з італійським корінням, адже вони мають унікальні запчастини, які в нас складно знайти.

Плануючи оновити автомобіль, звертайте увагу на перевірені та авторитетні моделі, які будуть слугувати вам до 5 років без поломок. Якщо ви використаєте наші поради, то гарантовано не помилитесь у своєму виборі. Хай щастить!

Джерело:Avtosota

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: