Не преміум-клас: названі автомобілі, які найбільше задовольняють своїх власників

Підпишись на нас:

Багато автолюбителів мріють про те, щоб змінити свій бюджетний автомобіль на машину преміального класу. Прагнення переходу на новий щабель – мета цілком логічна і природна, але, як свідчить практика, не завжди правильна. Особливо, коли мова заходить про тип водіїв, для яких експлуатаційні витрати, безпека та ціна важливіші за решту.

Подробиці

Аналітичне агентство «Driver Power» опублікувало чергове дослідження, під час якого розвіяло міф про те, що дорогі машини кращі за дешеві. У ньому враховувався індекс задоволеності власників своїми автомобілями.

Як з’ясували журналісти під час своєї роботи, найприємніші, надійніші та найбезпечніші автомобілі – це далеко не машини преміум-класу, а бюджетні.

Rрім усіх цих плюсів «бюджетники» мають ще й два додаткові бонуси – низька ціна обслуговування та висока ліквідність, якими не можуть похвалитися їхні конкуренти з преміум-сегменту.

Так, наприклад, до ТОП-40 машин, що найбільше задовольняють своїх власників, увійшли всього сім представників преміум-класу: Lexus RX, BMW i3, Polestar 2, Tesla Model 3, Audi Q3, Lexus US і Mercedes A-Class. Тоді як на інші 82,5% припали на автомобілі бюджетного класу, що чудово демонструє їхню перевагу в цьому рейтингу над дорогими моделями.

Перше місце в цьому списку зайняв недорогий C4 від Citroen, тоді як Dacia (чемпіон за вигідними цінами 2020-х років) захопив четверте місце зі своїм позашляховиком Duster.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: