Не Renault Captur: кросовер Mitsubishi ASX з унікальним дизайном показали у серійній версії

Підпишись на нас:

Минулого року компанія Mitsubishi оновила кросовер ASX. Автомобіль виявився перейменованим варіантом Renault Captur, але продають його зараз лише в Європі, тоді як для жителів Азіатсько-Тихоокеанського регіону буде представлено інший варіант цього ж кросовера. Як виглядатиме такий автомобіль показав незалежний дизайнер Ендрю Герреро.

Подробиці

В основу комп’ютерної візуалізації ліг представлений наприкінці 2022 концепт з індексом XFC (на фото нижче).

І хоча офіційно в Mitsubishi другим поколінням ASX цей проект ніколи не називали, все виглядає саме так, адже машині дістануться аналогічні габарити і такий самий форм-фактор.

Mitsubishi ASX

Як видно на рендерних зображеннях, новий компакт-кросовер японської марки зовні буде більш пом’якшеною версією прототипу XFC. Силует і лінії виявляться загальними, але деякі візуальні рішення будуть виглядати традиційніше, ніж у випадку з концептом.

Mitsubishi ASX

Спереду «паркетнику» дістанеться остання ітерація концепції Dynamic Shield, що відрізняється спрощеною трапецієподібною решіткою радіатора, оточеною L-подібними фарами з Т-подібними денними ходовими вогнями. Знизу розташується штучна захисна пластина з повітрозабірниками, а боковини отримають арки і скульптурні лінії, що виділяються і надають машині м’язистий вигляд.

Ззаду будуть передбачені ліхтарі у формі перегорнутих літер «Т», бампер, більша частина якого виявиться пофарбована в колір кузова, та широкий спойлер на кришці багажника.

Mitsubishi ASX

Технічні деталі автомобіля поки не розкриваються, але ходять чутки, що під капот другого покоління ASX встановлять півторалітровий бензиновий двигун DOHC MIVEC.

Офіційна прем’єра нового кросовера Mitsubishi відбудеться у серпні цього року на автосалоні в Індонезії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: