Hyundai представить кросоверну версію бюджетного мінівена

Підпишись на нас:

Високі семимісні автомобілі популярні в країнах Південно-Східної Азії. Список таких моделей на цьому ринку зараз включає Toyota Rush, Suzuki XL7, Honda BR-V і Mitsubishi Expander Cross, але незабаром до цього списку додасться як мінімум один автомобіль Hyundai.

Подробиці

Кілька місяців тому корейський автоконцерн подав заявку на реєстрацію товарного найменування Stargazer X, який може бути піднятою версією звичайного 7-місного мінівена. Як може виглядати такий кросовер напередодні показав незалежний дизайнер Ендрю Герреро.

Stargazer X

На думку автомобільного художника Stagrazer X відрізнятиметься від простого і найдоступнішого на сьогоднішній день мінівену Hyundai збільшеним кліренсом. У випадку зі стандартною 5-дверкою це 195 мм, але у версії «X» дорожній просвіт може виявитися порівнянним з кросоверними 215-220 мм.

Крім того, автомобілю дістанеться обвіс з незабарвленого пластику та колісні диски власного дизайну.

Stargazer X

Нагадаємо, Hyundai Stargazer представили у середині 2022 року. В його основі платформа кросовера Hyundai Creta, а довжина складає 4460 мм (+145 мм до спорідненого «паркетника»). Об’єм багажника дорівнює 200 літрам, але якщо скласти третій ряд сидінь, можна збільшити цей показник до 585 літрів.

Stargazer X

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: