Простий Lamborghini Huracan «прокачали» до «зарядженої» версії STO

Підпишись на нас:

Деякі власники Lamborghini Huracan мріють про те, щоб змінити його на екстремальний варіант STO, але є відразу кілька проблем. Перша полягає в тому, що така машина орієнтована на їзду по треку, а отже, надзвичайно жорстка, а друга – в її ціні.

Подробиці

Втім, тюнери з DMC знайшли як вирішити обидва ці питання, підготувавши пакет доопрацювань під назвою STO Facelift.

Обвіс включає не тільки всі візуальні атрибути, якими володіє трекова версія Huracan STO, але ще й бонус у вигляді майже 700 кінських сил потужності.

Lamborghini Huracan

Комплект можна встановити як на стандартний Huracan LP610-4, так і варіант Evo і навіть версію Performante. До його арсеналу входять: новий бампер, інша передня частина кузова з активними повітряними каналами, передні крила, що вентилюються, бічні спідниці, а також копія заднього антикрила STO і такий же дифузор.

Lamborghini Huracan

За надання машині ноток унікальності відповідають ковані колісні диски HRE власного дизайну.

Але на зовнішньому вигляді доопрацювання не закінчуються. Завдяки перебудованому блоку керування двигуном та титановою вихлопною системою фірми ZESAD потужність Huracan можна збільшити до позначки в 700 кінських сил.

Lamborghini Huracan

Скільки коштує такий комплект – не уточнюється, але у будь-якому випадку ця сума буде набагато меншою, ніж різниця в ціні між простим Huracan та його версією STO.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: