Експерти назвали кросовер з надійною підвіскою за 500 000 грн

Підпишись на нас:

Цей кросовер був удостоєний похвали чи не від кожного його власника. І вона була заслуженою. Принаймні з погляду безпроблемної експлуатації.

Подробиці

Йдеться, звичайно ж, про Honda CR-V третього покоління. Нині такі кросовери можна знайти на вторинному ринку країни у бюджеті близько 436 000 грн.

Honda CR-V

До списку якостей, якими володіє третій «Сервант», без сорому можна занести його підвіску, яка є дуже комфортною і здатною перетравлювати навіть найбільші нерівності. Паралельно з цим вона ще й «щільно збита», що виключає крени під час проходження віражів. Загалом це золота середина для сімейного кросовера. А ще вона напрочуд міцна.

Ресурс амортизаторів, наприклад, у випадку з CR-V 3 перевалює за позначку 150 000 кілометрів. Продовжити їх термін служби можна періодично перевіряючи стан пильовиків (спереду). Те саме стосується і кульових опор, здатних виходжувати мало не під 180 000 кілометрів.

Honda CR-V

А ось на що варто звернути увагу, то це на пружини, які з роками мають властивість просідати.

В іншому ж CR-V третього покоління відмінний кросовер, який радує своїх власників не тільки міцною підвіскою, але ще й гідним агрегатним зв’язуванням, здатним від’їздити без серйозних проблем аж до 350 000 -400 000 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: