Найдорожчий кросовер Toyota: варіант дизайну від нейромережі та нові подробиці

Підпишись на нас:

На презентації нових мінівенів Alphard та Vellfire компанія Toyota частково підтвердила, що готує новий кросовер, який стане найрозкішнішим та найдорожчим представником SUV у лінійці бренду.

Подробиці

Як один із слайдів був продемонстрований тизер цієї моделі, який не розкрив практично нічого, крім його лінії даху, що злегка нагадує Rolls-Royce Cullinan. Але на заході пролунали деякі цікаві заяви.

Toyota Century

По-перше, якщо вірити словам виконавчого директора Toyota, новий позашляховик марки отримає назву Century і продаватиметься паралельно з однойменним седаном.

Саму машину топ-менеджер назвав ніяк інакше як «вражаючий крок» на заваді Toyota до зміни майбутнього автомобілів. Все це може натякати на те, що розкішний кросовер може отримати не тільки двигун внутрішнього згоряння, але ще й варіант з водневою силовою установкою або електромотором.

Судячи з зображення, згенерованого нейромережею (картинка вище), новинка «Тойоти» отримає брутальний зовнішній вигляд з масивною радіаторною решіткою, що її ріднить зі старшим «Ленд Крузером», рельєфний капот, агресивні світлодіодні фари, приховані в кузові дверні ручки кузова.

Toyota Century

Більш ранні повідомлення говорять про те, що з великою ймовірністю кросовер Toyota Century буде заснований на платформі TNGA-K, яка лягла в основу моделі Grand Highlander. Втім, на відміну від родича з архітектури, Century може отримати не три ряди сидінь, а лише два з упором на комфорт та простір для задніх пасажирів.

Передбачається, що нова модель Century виявиться значно дорожчою за актуальний Land Cruiser 300, але якою буде різниця поки сказати складно.

Як попередня дата прем’єри новинки Toyota називають кінець літа – початок осені цього року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: